Websites bouwen, dat is waar we goed in zijn!

Uw idee komt op de eerste plaats. We bieden een luisterend oor en geven advies waar nodig. Of we nu een nieuw webproject voor u ontwikkelen of een bestaande website optimaliseren, wij zullen altijd op zoek gaan naar een website die werkt voor u. Makkelijk, efficiënt en to the point.

Bovendien gieten we uw webproject graag in een mooi en passend jasje, waardoor inhoud en vorm naadloos op elkaar aansluiten. Hierbij hebben we oog voor uw imago en huisstijl om uw webproject net die extra toets te geven die uw klanten onmiddellijk zal aanspreken.

Van een eenvoudige website, over een uitgebreide webshop tot een op maat gemaakte applicatie. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Wij creëren, u wint.

Het mobiele web

Smartphones en tablets hebben de wereld van het webdesign veranderd. Kleinere toestellen met kleine schermen vergen immers een andere techniek.

Maar geen nood, net als uw mobiele website passen wij ons aan. Wenst u zich eerder te richten op mobiele gebruikers of verlangt u een website die zichzelf aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker (responsive webdesign)? Wij zoeken voor u een klantvriendelijke oplossing.

Wij flexibiliseren, u wint (opnieuw).

Content Management System

Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Dan kan! Via een slim content management systeem. Wij zorgen voor de initiële opmaak en structuur van uw website, u beheert de inhoud in woord en beeld via een slimme “achterkant”. Dankzij het modulaire systeem, kiest u de nodige bouwstenen voor uw website.

Wij creëren, u doet uw zin.