Waarom Axento?

Wij zouden kunnen opscheppen over onze kwaliteit, onze gedrevenheid en enthousiasme, onze kennis van zaken en zoveel meer. Maar we doen het niet, want zonder u staan we nergens. Een website bouwen is immers geen eenzijdig verhaal, maar een van samen de ideale bouwstenen op elkaar te stapelen.

accent op kwaliteit

U wenst kwaliteit.

Daarom maken wij tijd voor uw verhaal. U bezit namelijk de broodnodige kennis van uw product, dienst of doelpubliek om van uw webidee een winnend internetproject te maken.

accent op flexibiliteit

U heeft een webproject in uw hoofd. Wij proberen door gerichte vragen duidelijkheid te scheppen in uw noden en wensen. Met onze kennis van internetzaken zorgen wij ervoor dat u ook online meetelt. Denkt u aan een totaalconcept met een website als basis? Wenst u begeleiding op het vlak van e-mailmarketing, sociale media, online marketing? Beheert u graag zelf uw website? Wilt u overal en altijd over uw bedrijfsgegevens kunnen beschikken?
Geen probleem, wij zoeken een gebruiksvriendelijke oplossing op maat van uw bedrijf.

accent op mee met uw tijd

Uw organisatie is graag mee met de tijd. Vandaar dat ook wij niet blijven stilstaan en de nieuwste ontwikkelingen in internetland op de voet volgen. Op die manier willen wij garant staan voor snelle en efficiënte communicatie met uw doelpubliek.

met het accent op uw idee, wint u telkens weer


Content Management Systeem

Via een gebruiksvriendelijk en intuïtief CMS kan je zelf pagina's op jouw website aanmaken en beheren. Importeer afbeeldingen en Word of PDF bestanden en leg links naar andere pagina's of websites.


Responsive webdesign

Smartphones en tablets hebben de wereld van het webdesign veranderd. Kleinere toestellen met kleine schermen vergen immers een andere techniek.

Maar geen nood, onze websites passen zich automatisch aan aan de schermgrootte van uw bezoeker.


 ... en nog meer ...

  • standaard voorzien wij een formulier zodat jouw klant informatie of een offerte kan aanvragen via de website;
  • leidt jouw klant makkelijk naar jouw zaak d.m.v. een dynamische kaart. Als het moet voorzien we zelfs een mogelijkheid om de route automatisch naar jouw locatie te berekenen;
  • verstuur je regelmatig een nieuwsbrief naar je klanten? Wij voorzien standaard een module zodat klanten zich kunnen aanmelden voor deze nieuwsbrief;
  • bekijk zelf uw bezoekersaantallen en andere statistieken via de gratis dienst Google Analytics;
  • heeft jouw website extra functionaliteiten nodig? Geen probleem, wij bouwen desgewenst extra modules op maat van uw bedrijf in;

Uiteraard wordt de website zo opgebouwd, zodat deze makkelijk in zoekmachines gevonden kan worden!