SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoe bereik je mensen die jouw product of bedrijf niet kennen, maar wél op zoek zijn naar jouw aanbod? Zoekmachine optimalisatie (of in het Engels: Search Engine Optimization, kortweg SEO) is de techniek om jouw website op de radar te plaatsen van zoekmachines als bv. Google.

Zonder degelijke aanpak wordt je gloednieuwe website niet (of niet voldoende) opgenomen door zoekmachines, en vinden potentiële klanten de weg niet naar jouw aanbod. Daarom zorgen wij voor:

  • inhoud die relevant is voor jouw website
  • een website die technisch correct in mekaar zit
  • juiste en relevante links naar jouw website

Op die manier kunnen wij meer "trafiek" genereren, of om het in mensentaal te zeggen: meer bezoekers naar jouw website leiden.

Door jouw website te optimaliseren zal je website beter scoren in Google. Hierdoor klikken meer bezoekers door naar jouw website, en dat zonder betalend te adverteren!

SEO is al belangrijk tijdens het creëren en schrijven voor je website. Als je website interessante inhoud heeft die aansluit op trefwoorden waarnaar gezocht wordt, kan je pagina bovenaan in Google komen te staan als het relevante zoekwoord wordt ingetikt.

Wil je weten hoe het met jouw website gesteld is?

Gratis SEO audit

Heb je al een website door ons laten maken?

Dan ben je zelf in staat om de inhoud van je website aan te passen en de belangrijkste metatags te beheren. Indien je niet zelf de tijd of nodige kennis hebt kunnen wij dit ook voor jou doen.
Optimalisatie is immers een continu proces.

Contacteer ons voor meer info en mogelijkheden.

Enkele van onze klanten: